Carpaccio salade (als lunch of voorgerecht)

Artikel 4 van 18

Carpaccio salade

Bereidingstijd: 10

Totale tijd: 10

Porties: 4 porties

Categorie: Lunch, Voorgerecht

Ingrediënten

240 gr carpaccio (2 pakjes)

150 gr rucola slamelange

200 gr cherrytomaten

100 gr radijs

1 komkommer

20 gr kappertjes

40 gr pijnboompitten

40 gr Parmezaanse kaas

4 el pesto

1 tl citroensap

Bereidingswijze

Snijd de cherrytomaten doormidden, de komkommer in plakjes en de radijsjes in dunne plakjes. Pak dan de carpaccio erbij en snijd de plakjes in kleinere stukjes. Rooster vervolgens de pijnboompitten ca. 1 minuut in een koekenpan zonder olie.

Verdeel de rucola slamelange over vier borden en besprenkel de sla met de bijgeleverde dressing uit de carpaccio verpakking. Voeg dan ook de tomaatjes, komkommer, radijs en kappertjes toe aan de borden sla en garneer de salade ten slotte met Parmezaanse kaas, groene pesto en citroensap. Eet smakelijk!

Voedingswaarden

Portiegrootte: 1/4 van de salade

Calorieën: 280

Vetten: 18,5

Koolhydraten: 7,2

Vezels: 2,5

Eiwitten: 19,6

 

 

© 2014 - 2024 In balans Dronten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel