Noets notenbrood met zaden en pitten (als ontbijt of lunch)

Vorige Artikel 3 van 18 Volgende

Noets notenbrood met zaden en pitten (als ontbijt of lunch)

Bereidingstijd: 10

Kooktijd: 60

Totale tijd: 1 uur 10 minutes

Porties: 18 sneetjes

Categorie: Lunch, Ontbijt

Ingrediënten

500 gr Noets broodmix naturel

400 ml water

3 el olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng in een grote kom de inhoud van de broodmix met 400 ml water en 3 eetlepels olijfolie. Kneed met de handen tot een geheel. Verdeel het beslag in een broodvorm of cakevorm en plaats in de voorverwarmde oven.

Bak het brood 60 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd het brood in 18 sneetjes en genieten maar! Je kan het brood 5 dagen in de koelkast bewaren of invriezen.

Voedingswaarden

Portiegrootte: 1 sneetje

Calorieën: 118

Vetten: 8,4

Koolhydraten: 2,9

Eiwitten: 5,0

 

© 2014 - 2021 In balans Dronten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel