Nu ook via de webshop te bestellen! https://www.inbalansdronten.nl/c-5228540/slimdiet-producten/

 

SLIMDiet

Diëten werkt niet als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? SLIMdiet is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim van dit concept zijn de smakelijke gerechten die een verzadigd gevoel geven. Deze zorgen ervoor dat je afvalt op de juiste plekken en geen spiermassa, maar vet verliest.

SLIMdiet is een eiwitdieet en bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk. Je weet precies wat je moet doen en wij motiveren, stimuleren en sturen je elke week in de juiste richting. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

SLIMdiet kan ook gecombineerd worden met sporten bij In balans Dronten. Als je één keer per week een work out doet op ons apparaat, verlies je snel gewicht en bouw je tegelijkertijd spieren op en is je lichamelijke resultaat mooier en je geestelijke resultaat beter!

SLIMdiet gaat om jou!

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden.

Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij! Met Slimdiet werk je toe naar een blijvend gezonde leefstijl. De assortimentbox met de 36 gerechten is exclusief bij ons verkrijgbaar voor €69 (verkoopwaarde bijna €95).
Energiek, krachtig & vrolijk. Dat is wat je verdient!

Het SLIMdiet programma bestaat uit vier stappen waarin je het complete eiwitdieet volgt en uiteindelijk weer naar normale voeding toewerkt. In de stappen 1 en 2 zal je gewichtsverlies het grootst zijn. Dit doe je door de SLIMdiet maaltijden te nuttigen, gecombineerd met salades en groenten. Dat lijkt moeilijk, maar is juist het meest eenvoudige gedeelte van het SLIMdiet programma. Als je de stappen 1 en 2 met succes hebt doorlopen ben je dus al bijna van je overgewicht af! De stappen 3 en 4 zijn echter ook erg belangrijk. In deze stappen brengen wij je namelijk terug naar normale voeding. Bij de assortimentbox ontvang je een gebruikershandleiding met verdere uitleg over de 4 stappen van het dieet.

Gratis eCoach

Wil je starten met SLIMdiet en wil je online gecoached worden? Stuur dan een email naar info@inbalansdronten.nl en dan bepalen we eerst je streefgewicht. Vervolgens ontvang je een persoonlijk SLIMdiet plan. Daarnaast wordt je gratis voorzien van tips en adviezen en recepten, want wij zijn erop gericht om het beste resultaat te bereiken maar het is van groot belang dat je voor jezelf de knop omzet en er ook echt voor gaat.

Uiteraad als je zelf voldoende discipline hebt om zelfstandig af te vallen, kun je het het ook zonder ecoaching doen.

De vier fasen van SLIMdiet

Fase 1

Tijdens deze fase ga je 60% van je totale overgewicht verliezen. Dat lijkt veel, maar fase 1 is het gemakkelijkste deel van het dieet. Dit komt omdat er geen enkele keuze van voeding te worden gemaakt. Tijdens de eerste fase eet en drink je het volgende:

  • De toegestane groenten
  • De maaltijden 5 zakjes per dag (mannen 6 zakjes)
  • De multivitaminen.
  • Tenminste 2 liter water per dag

Fase 2

Tijdens deze fase ga je 30% van je totale overgewicht verliezen en berust op hetzelfde principe als de eerst fase. Het verschil is dat je de zakjes voor de avondmaaltijd mag vervangen door een maaltijd bestaande uit groenten en vlees of vis.

Fase 3

Tijdens de derde fase ga je 5% van je totale overgewicht verliezen. De derde fase berust op hetzelfde principe als de tweede fase, maar je mag nu ook de ontbijtzakjes inruilen voor een verantwoord ontbijt. Kies bijvoorbeeld voor brood, fruit of een melkproduct.

Fase 4

Tijdens de laatste fase ga je weer volledig “normaal” eten en drinken met hulp van de online coaching en gezonde recepten.

SLIMdiet Producten

SLIMdiet heeft een groot assortiment eiwit maaltijden. Alle producten zijn eenvoudig te bereiden en geven je een verzadigd gevoel. Hierdoor heb je geen honger en wordt gezond en verantwoord afvallen een stuk eenvoudiger. De SLIMdiet producten zijn opgesplitst in de volgende categorieën.

  • Koude Dranken
  • Ontbijt
  • Soepen
  • Toetjes
  • Hoofdgerechten
  • Repen

De producten zijn zowel los, als in pakketvorm verkrijgbaar. Bestellen kan eenvoudig via de website, https://www.inbalansdronten.nl/c-5228540/slimdiet-producten/. 

SLIMdiet Assortimentbox

Bij SLIMdiet geloven ze dat een dieet pas werkt als het past in je leven. Daarom hebben ze iets nieuws ontwikkeld, namelijk de SLIMdiet Assortimentbox. Deze box bevat alle 36 smaakvolle gerechten en is extra aantrekkelijk geprijsd. Zo kunnen consumenten die SLIMdiet overwegen het programma eens een week proberen, hun favoriete smaken ontdekken en ook zelf ervaren dat het werkt. Beginnen met een dieet was nog nooit zo simpel

Blijvend Afvallen

SLIMdiet helpt je om af te vallen en je ideale gewicht te vinden en te behouden. Afvallen is goed, maar het moet wel op een verantwoorde manier gebeuren. Vaak is het ook een noodzaak om overgewicht te verliezen, want het kan leiden tot allerlei complicaties en aandoeningen. Eiwitten zijn noodzakelijk voor vele organen, in het bijzonder voor het bloed, de huid, de spieren, het hart en de lever. Eiwitten spelen een rol in de verschillende fasen van het leven van de cel. Elke dag sterven cellen van het lichaam af en moeten deze worden vervangen. Eiwitten zijn het basiselement voor deze vervanging van cellen. Bij een eiwit- of proteïnedieet is de enige toevoer van brandstof aan het organisme afkomstig van eiwitten, met een vrijwel totale uitsluiting van suikers en vetten. Het lichaam past zich op natuurlijke wijze aan en je zult vanzelf gewicht verliezen, met behoud van uw spiermassa.

Meer weten over SLIMdiet? Maak een vrijblijvende afspraak.

Ook kun je ons volgen via facebook : https://www.facebook.com/In-balans-Dronten-Slimdiet-coach-886682095007000/?modal=admin_todo_tour

 

 

 

© 2014 - 2023 In balans Dronten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel