Nu ook via de webshop te bestellen! https://www.inbalansdronten.nl/c-5228540/slimdiet-producten/

 

SLIMDiet

Diëten werkt niet als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? SLIMdiet is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim van dit concept zijn de smakelijke gerechten die een verzadigd gevoel geven. Deze zorgen ervoor dat je afvalt op de juiste plekken en geen spiermassa, maar vet verliest.

SLIMdiet is een eiwitdieet en bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk. Je weet precies wat je moet doen en wij motiveren, stimuleren en sturen je elke week in de juiste richting. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

SLIMdiet kan ook gecombineerd worden met sporten bij In balans Dronten. Als je één keer per week een work out doet op ons apparaat, verlies je snel gewicht en bouw je tegelijkertijd spieren op en is je lichamelijke resultaat mooier en je geestelijke resultaat beter!

SLIMdiet gaat om jou!

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden.

Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij! Met Slimdiet werk je toe naar een blijvend gezonde leefstijl. De assortimentbox met de 36 gerechten is exclusief bij ons verkrijgbaar voor € 64,99 (verkoopwaarde bijna € 85).
Energiek, krachtig & vrolijk. Dat is wat je verdient!

Meer weten over SLIMdiet? Maak een vrijblijvende afspraak.

Ook kun je ons volgen via facebook : https://www.facebook.com/In-balans-Dronten-Slimdiet-coach-886682095007000/?modal=admin_todo_tour

 

 

 

Aanbieding

Proefpakket € 9,99 € 4,99

Gastenboek

  • 16-09-2020 - Middels de fantastische en zorgzame begeleiding van Annelies voel ik...  lees meer
  • 26-06-2020 - Bevalt erg goed! Mijn buik is strakker, mijn riem al...  lees meer
  • 16-06-2020 - Bedankt voor de zeer snelle levering van de elastische banden....  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 In balans Dronten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel